Toptan Battaniyeler için 100 Polyester Kalın Tıknaz Buz Şerit İplik

Ev / Ürünler / Boyalı İplik / Tıknaz Şönil İplik / Battaniyeler için 100 Polyester Kalın Tıknaz Buz Şerit İplik

Battaniyeler için 100 Polyester Kalın Tıknaz Buz Şerit İplik

Bu %100 polyester iplik, buz şeritli tasarıma sahip kalın, kalın bir yapıya sahip olup battaniye üretimi için tasarlanmıştır. Tamamen polyesterden oluşan malzeme tutarlı performans ve dayanıklılık sağlar. Her topun, yaklaşık 27 metre uzunluğa karşılık gelen 250 gramlık bir birim ağırlığı vardır, bu da topun önemli yoğunluğunu ve ağır karakterini tanımlar. Bu spesifik ağırlık-uzunluk oranı, düşük bir yardaya işaret eder ve örüldüğünde veya dokunduğunda hacimli bir kumaş elde edilmesini sağlar. "Buz şeridi" dokusu, bitmiş tekstil ürünlerine görsel bir boyut sunuyor. Bileşimi ve fiziksel özellikleri onu yoğun, dokulu bir kumaş yapısının gerekli olduğu uygulamalar için uygun kılar. Bu iplik toptan üretim bağlamında tedarik edilerek hacimli üretim ihtiyaçlarını karşılar.

Belirleme

%100 polyester

250g/top=27m

Hakkında
Suzhou Aodejia Tekstil Technology Co., Ltd.
Suzhou Aodejia Textile Technology Co., Ltd. ar-Ge, üretim ve satışı entegre eden profesyonel bir iplik ve kumaş fabrikasıdır. Olarak Çin Battaniyeler için 100 Polyester Kalın Tıknaz Buz Şerit İplik Üreticiler ve Toptan Battaniyeler için 100 Polyester Kalın Tıknaz Buz Şerit İplik Fabrika, teklif ediyoruz OEM/ODM Battaniyeler için 100 Polyester Kalın Tıknaz Buz Şerit İplik. 20 yılı aşkın endüstri tecrübesine sahibiz ve yüksek kaliteli kumaşlar ve ipliklerle tanınıyoruz.
Müşterilerimize kaliteli ve verimli hizmet sunmak bizim iş inancımızdır. Bundan dolayı, profesyonel üretim hattımız kurulmuş ve uzun bir süre için geliştirildi. Sadece çeşitli fantezi ipliklerin üretimine odaklanmakla kalmaz, aynı zamanda çeşitli ipliklerin üretiminde de yaygın olarak kullanılabilir. kumaşlar.
İplik açısından, şönil, kadife, tüy ipliği vb. Üretebiliriz.
Kumaş açısından, nervürlü kumaşlar, kadife, şönil kumaşlar, yünlü kumaşlar, jakarlı kumaşlar, düz veya dimi kumaşlar vb. Örebiliriz.
Kesinlikle, birden fazla üretim hattına sahip olmak fabrikamızın ana avantajıdır. Kumaş üretiminin ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli iplikler üretebiliriz. Profesyonel ekibimize dayanarak, OEM veya ODMyi de kabul ediyoruz. Bize inanın, fabrikamızın üretim kapasitesi hayal gücünüzün ötesinde.
Haberler
Mesaj Geri Bildirimi